Р Е Ш Е Н И Е

№_____

 

гр. Луковит, 23 януари 2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

            ЛУКОВИТСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, в публично съдебно заседание на двадесет и трети януари две хиляди и четиринадесета година, в състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: В. ЦАРИГРАДСКА

 

при секретаря М.Д., като разгледа докладваното от председателя АНД №27/2014 г. по описа на съда, въз основа на доказателствата и  на Закона,

            РЕШИ:

 

ПРИЗНАВА Д.Б.А., роден на *** *** с  постоянен адрес ***, българско гражданство, ром, не женен, с едно дете, без образование, работи в кметството на с. Б., не осъждан, с ЕГН ********** за НЕВИНОВЕН в това, че на 23.01.2014 г. около 10.30 часа, в с. Бежаново, на ул.”Плевен”№57 в сградата на кметството на селото, извършил непристойна проява, изразяваща се в нанасяне на удари по тялото на А. А..М. ЕГН ********** от с. Б. и опити са душене на същия, поради което и на основание чл. 6, ал. 1, б. „в” УБДХ го ОПРАВДАВА да е извършил дребно хулиганство по чл. 1, ал. 2 УБДХ.

ПРИЗНАВА М.Б.А., роден на *** ***, с постоянен адрес ***, българско гражданство, ром, не женен, с две деца, без образование, безработен, осъждан, с ЕГН ********** за НЕВИНОВЕН в това, че на 23.01.2014 г. около 10.30 часа нахлул в сградата на кметството на с. Бежаново, на ул.”Плевен”№57  с дърво в ръката и счупил стъкло от прозорец на стълбищната площадка, като се опитал против волята да изведе А. А. М. от с. Б. на улицата и там да се саморазправя с него, поради което и на основание чл. 6, ал. 1, б. „в” УБДХ го ОПРАВДАВА да е извършил дребно хулиганство по чл. 1, ал. 2 УБДХ.

Решението е окончателно.

Препис от решението да се изпрати на РУП – Луковит.

 

                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: